Nyheder og Produktkatalog

A2 Living Product Catalog Autumn/Winter 2018 >>

Smagsprøver fra A2 Livings stand på Formland.pdf >>


Flagstang, rå & rustik

    

A2 Livings nyeste emne kan erhverves både som et stort velkomstflag samt et lille bordflag. Ydermere findes de både i danske, svenske, norske samt tyske versioner.

Se mere her >>


Krydderurte spyd m. skilte

    

Galvaniseret spyd med kork og krydderurte navneskilt. 10 forskellige navneskilte med følgende krydderier påskrevet med skandinavisk tekst, samt engelsk og tysk: persille, timian, purløg, mynte, dild, estragon, oregano, basilikum, salvie & rosmarin. 

Se mere her >>


Blomstervaser og urtepotter

  

Blomstervaser fås nu i 5 galvaniserede størrelser. Ideelt til buketter el. lignende. Ligeledes kan modellen erhverves som en urtepotte som fås i 3 forskellige størrelser. Mere information kan findes i kataloget (link øverst på siden).

Se mere her >>


Stativ til lanterne

  

Stativet kan bruges til lanterne op til str. Maxi, men kan ligeledes anvendes til blomsterkrukker mm.. Modellen er lavet af galvaniseret plade, og er fremstillet med en hylde i midterhøjden, anvendelig til placering af eksempelvis blomster. 

Se mere her >>


Murertralle, brugt & slidt

  

Den trendy murertralle - med et brugt og slidt look - kan nu erhverves hos A2 Living. Fantastisk til indretning i alverdens afskygninger. 

Se mere her >>


Runde trådbakker

  

Nu er det ikke længere kun kurve der kan fås i tråd-serien. 3 størrelser af trådbakker kan nu erhverves hos A2 Living.

Se mere her >>


Genbrugspallerammekasse til væksthus

  

Genbrugspalleramme-serien er udvidet markant! Først og fremmest findes der nu også en kasse til brug sammen med A2 Living væksthuset. Gør det utroligt nemt at flytte væksthuset hvorhen det end måtte være ønsket. Se kataloget (link øverst på siden) for mange andre nye udvidelser i serien af genbrugstræ.

Se mere her >>


Bakke m. gummihåndtag 

  

Bakker til alverdens brug fås nu i en serie af galvaniseret look. Bakkerne er udstyket med gummihåndtag og kan erhverves både i en rund samt i en firkantet udgave.

Se mere her >>


Quadro bord 2+2 fliser

 

Endnu en serie er blevet udvidet markant - netop serien af havemøbler. Nyeste skud på stammen er en kvadratisk udgave der stråler af klasse og stil. Som alle andre udgaver er denne produceret af galvaniseret jern, således at selv den værste sne, slud og blæst ikke kræver den mindste vedligehold. Se ydermere kataloget (link øverst på siden) for mange andre nye udvidelser af denne serie.

Se mere her >>